Logo demaasenwaler.nl

Oproep Cantabile

HORSSEN - Vocaal mannen Ensemble Cantabile gaat in 2019 een prachtig jaar tegemoet. Het koor staat onder leiding van dirigent Ingeborg Hubens uit Bergharen en studeert momenteel en geheel nieuw repertoire in.

Aan de orde zijn Russisch/Oost Europees, klassiek en modern eigentijdse werken, geheel overeenkomstig de wensen van het huidige koorpubliek. Tevens zullen in 2019 solisten hun opwachting maken, met of zonder begeleiding van het koor. De plannen zijn klaar, de uitwerking moet nog aan gewerkt worden.

Om het een en ander te kunnen verwezenlijken zoekt het koor nog enkele nieuwe zangers. Op alle stemgroepen zijn vacatures welke men snel ingevuld wil zien. Ervaring voor de kandidaat-zanger is niet per se noodzakelijk, het koor stelt enthousiasme boven kennis, de dirigent leert je graag de kneepjes van het zanger zijn. Mannen die willen zingen kunnen op onze repetitie-dinsdagen van 19.45 tot 22.00 uur kennismaken met zangers en repertoire. Deze vinden plaats in Dorpshuis de Horst in Horssen. Je kunt ook bellen: 06-51357871. Zij die willen aanhaken, worden de eerste twee maanden vrijgesteld van contributie.

Meer berichten