Afbeelding
Foto: Marcel Janssen

Roy Willems kampioen Wies van Geijn toernooi 2019

Sport

EWIJK - Afgelopen weekend werd in MFA 'het Hart' te Ewijk voor de 22e keer gestreden om de felbegeerde 'Piet Tromp bokaal'.

Alle biljarters van biljartvereniging HWH verschenen aan de biljarttafel om de strijd aan te gaan met elkaar voor de grootste prijs denkbaar onder de HWH biljarters.

Na twee dagen van krachtmetingen en 31 wedstrijden in het libre biljartspel op twee biljarttafels bleven de twee sterkste spelers over die zich op mochten maken voor de grote finale.

Theo Megens, de oude rot in het vak die nog steeds iedere partij wil winnen tegen Roy Willems, de Benjamin van HWH, een groeiende biljarter die nog veel van zich zal laten horen. Na twee dagen van concentratie en wedstrijdfocus werd de druk nog hoger want de finale werd gevolgd door veel belangstellenden, familie en vrienden en maakte zo de finale een echte finale.

Roy liet beste spel zien en zette zijn winnende lijn van het toernooi door en mocht het hoogste podium beklimmen om uit handen van de voorzitter de "Piet Tromp bokaal" te ontvangen. Theo was een uitstekend finalist die met zijn spel veel waardering oogstte en zeer tevreden het toernooi met de tweede plek afsloot.

Biljartvereniging HWH kijkt terug op een zeer geslaagd en vooral gezellig 'Wies van Geijn toernooi'.

Heeft u belangstelling voor de mooie biljartsport en wilt u meer weten? Bezoek onze website: www.biljartvereniginghwh.nl.