Afbeelding
Foto: Marieke Kistemaker

Wedstrijdverslag turnsters 3e divisie van de Leleaart

Sport

DIDAM - Zaterdag 15 december was de tweede plaatsingswedstrijd van de derde divisie, georganiseerd vanuit de turnbond.

Gymnastiek- en turnvereniging De Leleaart uit Wijchen was hier met 11 turnsters aanwezig. De turnsters van de Leleaart komen onder andere uit Maasbommel, Afferden, Alverna en Wijchen.

In de jongste categorie, de instappers, deden 3 turnsters van de Leleaart mee. De spanning was al minder dan vorige wedstrijd maar de balk blijft een valkuil. Linn werd 17e, Tess 21e en Nikki 23e in deze categorie.

Ook bij de pupillen 1 was de balk met 10 cm breedte toch wat te smal. Op de andere 3 toestellen deden zij het wel erg goed. Indy werd 11e, Emma 20e en Broyanna 21e.

Bij de pupillen 2 lieten Fenne en Frederique knap turnen zien met hier en daar nog wat verbeterpunten. Frederique werd 6e en Fenne 13e.

De jeugd 1 N4 turnster van de Leleaart, Silke, wist op een 10e plek uit te komen.

Bij de senioren turnden Milou en Selina beiden een stabiele wedstrijd. Selina kwam met maar een paar volledige turntrainingen dit seizoen op een hele mooie 7e plek. Milou wist wederom op het podium te eindigen, dit keer een plek lager dan de vorige keer, op de tweede plek.

Op naar de laatste plaatsingswedstrijd in januari, dan wordt ook bekend wie er door zullen stromen naar de districtsfinale.