Logo demaasenwaler.nl

Voorbereidingen voor Koningsdag Druten 2019

DRUTEN - Het Oranjecomité Druten is alweer druk en enthousiast doende met de voorbereidingen voor Koningsdag Druten 2019.

Voorgaande jaren waren al diverse verenigingen en clubs actief tijdens Koningsdag en hebben daarmee een waardevolle bijdrage geleverd aan een geslaagde Koningsdag. Dat bracht de organisatie op het idee om meer verenigingen en clubs uit Druten te gaan betrekken bij deze mooie dag. Daarvoor wil de organisatie tijdens Koningsdag Druten 2019 een 'verenigingsplein' gaan inrichten op het Marktplein, waarbij de verenigingen de kans krijgen zich (onderscheidend en actief) te promoten. Verenigingen kunnen zich dan profileren en direct of indirect succesvol zijn in het werven van leden of vrijwilligers. Ze krijgen de vrijheid zich te profileren bijvoorbeeld door middel van een infostand of met een (originele en / of ludieke) activiteit. De organisatie staat open voor creatieve ideeën.

Verenigingen die interesse hebben kunnen contact opnemen met Marc Ermers, bellen op telefoonnummer 06-50733609 of mailen naar koningsdagdruten@outlook.com.

Meer berichten