Logo demaasenwaler.nl

Boldershof in winterse sferen

DRUTEN - In de periode van 12 december tot 7 januari wordt het terrein van Boldershof in winterse sferen gebracht. Op vrijdag 21 december van 18.30 tot 20.30 uur zijn alle inwoners van Druten en omgeving van harte welkom om dit te komen beleven.

Wat kunt u zoal verwachten?

Op het gehele terrein staan verlichte kerstbomen en sneeuwpoppen die door cliënten gemaakt en versierd zijn. Ook de woningen en de locaties dagbesteding zijn in winterse sferen gebracht. Verder concentreert het event zich rond het nieuwe gebouw van Dier en Natuur (kinderboerderij) aan de Pa Hoeklaan 30. U kunt de nieuwbouw bekijken en u vindt er:

  • vertrekpunt treintje: er rijdt een treintje waarmee u een ritje over het terrein kunt maken langs alle lichtjes en andere versieringen;
  • vertrekpunt reis door de historie: u kunt deelnemen aan een 'treinreis' door de historie over en rond het terrein met uitleg door één van de leden van de werkgroep Erfgoed (een van de haltes is het minimuseum aan de Kapellekenslaan);
  • een kerststal: bij de kinderboerderij staat een levende kerststal;
  • een kerstmarkt: met kraampjes waar dagbestedingsgroepen hun zelfgemaakte spullen verkopen;
  • muziek: u kunt genieten van sfeervolle muziek van een koor;
  • eten en drinken: natuurlijk zijn er verschillende winterse lekkernijen verkrijgbaar.

Datum: vrijdag 21 december. Tijd: 18.30 tot 20.30 uur. Locatie: Pa Hoeklaan 30, Druten (en het gehele terrein van Boldershof).

Winters Boldershof

De cliënten zijn op de dagbesteding al maanden aan de slag met het zagen, schuren, verven en decoreren van zo'n 50 kerstbomen en 25 sneeuwpoppen. Deze worden als ze klaar zijn mooi verlicht, zodat ze samen een lichtroute over het terrein vormen. Naast het buurtevent op 21 december vinden er onder de noemer Winters Boldershof in deze periode nog meer winterse activiteiten voor cliënten, verwanten en medewerkers plaats. Bijvoorbeeld een winterdisco, filmmiddagen, Ik en mijn familiedag, kerstpakkettenmiddag en een nieuwjaarsbijeenkomst.

Meer berichten