Logo demaasenwaler.nl

Gemeente West Maas en Waal verlengt samenwerking Dijkensport.nl

Foto: Gemeente West Maas en Waal

WEST MAAS EN WAAL - Op maandag 12 november is er een nieuwe overeenkomst getekend tussen gemeente West Maas en Waal en Dijkensport.nl. Tot en met 2021 is de gemeente hoofdsponsor van dit regionale sportevenement.

Jaarlijks organiseert Dijkensport.nl in het eerste weekend van september hun meerdaags sportevenement. Tijdens dit evenement lopen de activiteiten uiteen van wandelen tot wielrennen en van skeeleren tot hardlopen. In september van dit jaar trok het evenement maar liefst 5.300 bezoekers naar Beneden-Leeuwen en omstreken. Namens gemeente West Maas en Waal tekende wethouder Ton de Vree de nieuwe overeenkomst.

Wethouder Ton de Vree: "Dijkensport.nl trekt jaarlijks duizenden sportievelingen, recreanten en toeristen naar West Maas en Waal. We staan daarmee op de kaart. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we onze inwoners een mooi en laagdrempelig evenement kunnen aanbieden."

Volgend jaar vindt de 20e editie van Dijkensport.nl plaats op 31 augustus en 1 september. Houd de website www.dijkensport.nl in de gaten voor het laatste nieuws rondom deze jubileumeditie.

Meer berichten