De Drutense deelneemsters.
De Drutense deelneemsters. Foto: Renske Banken

'Pink ladies' halen ruim 4.000 euro op voor Epilepsie fonds

Algemeen

DRUTEN - De deelname van Renske Banken en haar team aan de Epilepsie Night Walk was een groot succes. 'The pink ladies going purple' hebben tot op heden 4.390 euro bijeengebracht voor het Epilepsiefonds. Ook binnen basisschool de Kubus is afgelopen week nog geld ingezameld.

Zeventien Maas en Waalse dames namen vrijdag 26 oktober deel aan het bijzondere wandelevenement. Renske Banken voerde de Drutense ploeg aan. Als moeder van een dochter met epilepsie weet ze maar al te goed hoe groot de impact van die aandoening kan zijn. Na een oproep op Facebook, waarin Renske vroeg wie er mee zou willen lopen met de Epilepsie Night Walk, kwamen de plannen in een stroomversnelling; familieleden, vriendinnen, moeders van klasgenootjes, collega's, iedereen voelde zich betrokken om in actie te komen.

The pink ladies going purple beleefden een bijzondere avond in Sterksel. Alle deelnemers waren er met één doel en één missie: zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar epilepsie. Het Drutense wandelteam wil alle mensen die hen hebben gesteund en gesponsord bedanken.