Afbeelding
Foto: Mark Kohn

Mathilde Santing in Agora

Cultuur

DRUTEN - Mathilde Santing is al meer dan 35 jaar de beste zangeres van Nederland. Zondagmiddag 18 november om 14:30 uur komt ze naar het Agora Theater toe met haar nieuwe voorstelling "Renaissance".

In 2017 onderging Mathilde een 'performance-enhancing'-behandeling van Brainspotting-uitvinder David Grand. De behandeling was indrukwekkend en zeer ontroerend voor zowel Mathilde als de toehoorders. Een paar dagen later stond ze alweer op het concertpodium en tot haar verbazing en vreugde was haar stem veel mooier geworden en haar creatieve durf nog groter. Het plezier, de zachtheid, de emotie krijgen sindsdien meer de ruimte. Mathilde voelt zich herboren, en wil dat van de daken zingen. Voor dit theaterconcert is dan ook maar 1 titel denkbaar: Renaissance. In het najaar van 2018 zal op haar geboortedag een nieuw studioalbum verschijnen.

Mathilde klinkt voller, rijker en dieper dan ooit te tevoren, en toch ook alsof ze net uit het ei gekropen is. Niemand kan je in de palm van haar hand zó laten luisteren naar het verhaal van een liedje als zij. Kaarten à 17,50 euro zijn verkrijgbaar via www.agoratheater.nl en tel. 0487-515779.