Logo demaasenwaler.nl

Speculaasconcert door zangkoor Hullie

APPELTERN - Zangkoor Hullie - met leden uit geheel Maas en Waal - zal op zondagmiddag 25 november een concert geven in dorpshuis de Schuur in Appeltern.

Vanaf 14.00 uur is de deur open. Het concert begint om 14.30 uur. Zangkoor Hullie vraagt een entreebedrag van 5 euro, dat bedrag wordt overgemaakt naar de stichting Vlinderkind. Voor dat bedrag krijgt u gratis koffie met speculaas en 21 liedjes te horen. De liedjes worden gezongen in het Maos en Waols dialect. Allemaal bekende nummers uit de Top 2000 en streekliedjes. Meezingen kan met elk lied. Zeker ook omdat de teksten worden geprojecteerd op een groot doek. Er is plaats voor 175 personen en momenteel zijn er nog een dertigtal kaartjes beschikbaar. Deze kunt u bestellen bij Wil van Kempen, Klaproosstraat 7, Boven-Leeuwen, 0487-592901.

Meer info over de stichting Vlinderkind

Zij strijden al vele jaren met hart en ziel voor een draagbaar leven met Epidermolysis Bullosa (EB), een erfelijke, zeer ernstige en vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening waarbij de hechting van de verschillende lagen waaruit een huid bestaat, verstoord is. Door de wrijving tussen de 'loszittende' huidlagen ontstaan er blaren en ontvellingen. Ondraaglijke pijn en jeuk zijn daarvan onder andere het gevolg.

Meer berichten