Afbeelding
Foto: Het Dijkmagazijn

Struintocht door Beuningse uiterwaarden

Algemeen

BEUNINGEN - Ga zondag 18 november de uitdaging aan om met het hele gezin de elementen te trotseren. Het Dijkmagzijn organiseert dan een struintocht. Met de broekspijpen in de sokken gaat de tocht dwars door de uiterwaarden en lopen we door de uitgegraven geulen. Met een ervaren gids kom je op plekken waarvan je niet wist dat ze bestonden.

In de Beuningse uiterwaarden zijn ruige stukken, waar zelfs de paarden en runderen maar zelden komen. Daar zijn de paadjes erg smal, en houden soms zelfs op. Maar wie goed uitkijkt en de gids volgt, kan doorlopen en komt op onverwacht mooie stukken natuur uit. Misschien zijn er sporen van vossen en reeën te zien. En voor kinderen zijn er altijd spannende dingen te vinden, die misschien wel mee naar huis kunnen worden genomen. Tasje mee dus. Trek oude en stevige schoenen aan en een jas die niet opvalt, misschien zien we ze dan echt!

Struintocht, zondag 18 november, 14.00-15.30 uur. Startplaats: Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Deelname volwassenen. 3,50 euro, kind 2,50 euro. Voor informatie en eventueel reserveren: www.dijkmagazijnbeuningen.nl en www.facebook.com/dijkmagazijn.