Marien en Hannie Verhaaf, winnaars Rabobank Talent Award 2018
Marien en Hannie Verhaaf, winnaars Rabobank Talent Award 2018 Foto: John van Gelder

Winnaars bekend verkiezing Ondernemer van het Jaar Maas en Waal 2018

Algemeen

DRUTEN - In de kleurrijke aula van het Pax Christi College is dinsdag 6 november de Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2018 bekendgemaakt. Henri, Hannie en Erwin Kocken van Heko Projecten uit Druten sleepten dit jaar de titel in de wacht. Marien en Hannie Verhaaf van Carwash Druten werden beloond met de Rabobank Talent Award Maas & Waal 2018. De Agro Award Maas & Waal 2018 was voor Jeroen en Ellen van Doremalen van Dorvar uit Dreumel.


De jury, bestaande uit Pieter Bisschop, Chris van Oijen, Peter de Waal, John Kusters, Jos van den Broek en Eugenie Savrij Droste, sprak van gedreven ondernemers en was onder de indruk van de bedrijfsvoering, innovatieve drive, maatschappelijke betrokkenheid, visie, passie en marktbewerking van de genomineerde bedrijven.

Ruim 435 ondernemers en bestuurders uit de gemeenten Druten en West Maas en Waal waren getuige van de bekendmaking. De avond stond in het teken van de samenwerking tussen Ondernemers, Overheden en Onderwijs. Presentator Angelique Krüger, bekend van onder andere Zomer in Gelderland, wist hier zeker de juiste invulling aan te geven.
De negen genomineerden waren deze avond uiteraard de eregasten. Zij genoten voorafgaand van een vip diner met collega-ondernemers, sponsoren en partners in een 'back to school' entourage. De bekendmaking werd omlijst met een sfeervolle rode loper ontvangst, een openingsact door leerlingen van het Pax Christi College en een gezellige naborrel tussen de kleurrijke lockers. De winnaars werden bekendgemaakt door Paul Brouwer, directievoorzitter Rabobank Maas en Waal – Over Betuwe en burgemeesters Vincent van Neerbos (West Maas en Waal) en Luciën van Riswijk (Druten).