Opening vernieuwde foyer MFA 't Hart

Algemeen

EWIJK - MFA 't Hart in Ewijk bestaat op 18 september 2019 tien jaar. Uiteraard gaat dat óók gevierd worden. Maar eerst is er nog een ander feestje. Vooruitlopend op het tienjarig bestaan heeft de foyer nu al een complete facelift gekregen.

Kenmerken zijn warmere kleuren, moderne verlichting en een state of the art geluidinstallatie. De (her)opening van de foyer zal op zaterdag 10 november gedaan worden door wethouder Henk Plaizier van de gemeente Beuningen. Om 14:00 uur gaan de deuren van 't Hart open voor de gasten. Om 14:30 uur is er een welkomstwoordje namens MFA 't Hart. Dan zal om 14:45 uur de heer Henk Plaizier, wethouder van de gemeente Beuningen, de verbouwde foyer openen door het onthullen van een schilderij met logo's van diverse partners van het MFA 't Hart van Ewijk. Aansluitend is er voor iedereen een drankje en een hapje.

Iedereen is hierbij van harte welkom. U vindt MFA 't Hart aan Den Elt 17 te Ewijk. Naast het officiële gedeelte van het programma, zijn er gedurende de middag nog enkele verrassingen. En niet alleen de foyer is aangepast naar hedendaagse normen, ook het personeel is in een nieuwe, modernere outfit gestoken. Zo gaat MFA 't Hart op naar het tweede lustrum.