Dorien met presentatrice Angela.
Dorien met presentatrice Angela. Dorien met presentatrice Angela. (Foto: Dorien.nl)

Dorien Schonenberg iedere zondag te zien in Bubbels&Gloss

Zaken

DRUTEN - Vanaf zondag 28 oktober wordt 16 weken lang het RTL4-programma Bubbels&Gloss uitgezonden. In het programma staat de 35+-vrouw centraal. Iedere zondag komen rond de klok van 15.25 uur onderwerpen aan bod uit de wereld van beauty, fashion en lifestyle. Dorien Schonenberg, eigenaresse van Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten, is een wekelijks terugkerend gezicht in het programma.

Als beauty-deskundige verschijnt ze in items over behandelingen en producten en diverse keren neemt ze als gesprekspartner plaats aan tafel. Bubbels&Gloss is een sprankelend tv-programma waarin de hectiek van alledag van de 35+-vrouw de rode draad vormt. De presentatie is in handen van Angela Ponsioen, bekend als hoofdredacteur van het magazine GLOSS. De uitzendingen vinden plaats vanaf zondag 28 oktober t/m zondag 10 februari en starten om 15.25 uur. De uitzendingen worden op de daaropvolgende zaterdag herhaald om 14.00 uur.

Dorien Schonenberg is geen onbekende in beautyland. Haar salon aan huis bouwde zij uit tot een groot anti-ageing instituut in Druten waar uitsluitend wordt gewerkt met de meest geavanceerde apparatuur. In 2014 lanceerde Dorien een hoogwaardige productlijn Beauty By Dorien.