Logo demaasenwaler.nl

Informatieavond Sjors Sportief/Creatief

DRUTEN/WEST MAAS EN WAAL - Voor alle sport- en cultuuraanbieders in de gemeente Druten en West Maas en Waal is er op maandag 5 november een informatieavond over Sjors Sportief/Creatief.

Het concept van de Snuffelsportpas dat in voorgaande jaren is gebruikt in deze regio krijgt een vervolg met een nieuw concept. Hierin is niet alleen het sportieve aanbod voor de jeugd te vinden is, maar ook het creatieve aanbod: Sjors Sportief/Creatief.

Sjors Sportief/Creatief heeft een mooi boekje met daarnaast een speciale website. Hierdoor kan men digitaal inschrijven en is er meer gebruikersgemak voor de deelnemende verenigingen en andere aanbieders. In andere gemeenten zijn er al zeer positieve ervaringen met dit concept.

In februari 2019 krijgen alle kinderen op de basisscholen in zowel Druten als West Maas en Waal een boekje en is er de lancering van een speciale site waar kinderen en hun ouders kunnen inschrijven. www.sjorssportief.nl of www.sjorscreatief.nl. Voor kinderen en hun ouders/verzorgers is het belangrijk dat hierin zo veel mogelijk verenigingen en andere aanbieders zijn opgenomen. Voor de verenigingen en andere aanbieders is het natuurlijk belangrijk hier een plek in te hebben en dus gezien worden.

De informatieavond vindt plaats op maandag 5 november, gemeentehuis Beneden-Leeuwen van 20.00 – 21.15 uur. Aanmelden is gratis. Via info@actiefmaasenwaal.nl o.v.v. infobijeenkomst Sjors Sportief/Creatief.

Lees ook

Meer berichten