Logo demaasenwaler.nl
Foto: Het Dijkmagazijn

Herfstschatkist vol jutvondsten

BEUNINGEN - Het Waalstrand in Beuningen is bezaaid met aangespoelde schatten. Welke jutter trekt op woensdag 24 oktober de (stevige) stoute schoenen aan, om ze te gaan verzamelen? Je krijgt een kistje mee om zelf een schatkist te maken van al je vondsten.

Het water brengt van alles aan land. Grillige stukken hout, mooie stenen, en misschien wel een stuk van een visnet. Waar zou het allemaal vandaan zijn gekomen? Van een schip, of uit een ver land… Een echte jutter vindt de mooiste schatten, en bewaart al die schatten. Trek wel echte jutterskleren aan (die vies mogen worden)!

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging, Coöperatiefonds van Rabobank Rijk van Nijmegen, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland en kringloopwinkel ErZitLigtIetsBijWa.

Waalwoemi: Herfstschatkist met jutvondsten, woensdag 24 oktober van 14.00-15.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Maximaal 25 kinderen, deelname 2,50 euro incl. materiaal en drankje. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Meer info en reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl. Zie ook www.facebook.com/dijkmagazijn.

Meer berichten