Logo demaasenwaler.nl

Veiligheidsmarkt

BEUNINGEN - Speciaal voor inwoners en ondernemers organiseert de gemeente Beuningen een Veiligheidsmarkt tijdens de Week van de Veiligheid.

De Veiligheidsmarkt in Beuningen op zaterdag 13 oktober staat vooral in het teken van bewustwording, preventie en tips. Burgemeester Daphne Bergman is om 13.00 uur aanwezig om het startsein te geven dat de AED klaar is voor gebruik.

Sneeuwschuiver en bezem

Ondernemers ontvangen namens de werkgroep KVO (staat voor een schoon heel en veilig centrum) een bezem en een sneeuwschuiver. De burgemeester gaat ook langs een aantal ondernemers om de sneeuwschuiver en bezem af te geven.

Week van de Veiligheid

De nationale Week van de Veiligheid wordt ieder jaar georganiseerd. Deze heeft als doel om het thema veiligheid extra onder de aandacht te brengen. Inwoners en ondernemers krijgen informatie en tips om bewustwording te creëren en zelf stappen te ondernemen op het gebied van preventie.

Datum: zaterdag 13 oktober. Adres: Julianaplein. Tijd: 13.00 uur (startsein in gebruik name AED). De Veiligheidsmarkt vindt plaats van 12.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten