Logo demaasenwaler.nl
Foto: De Tuinen van Appeltern

Decoratiewedstrijd Puur Appeltern in De Tuinen

APPELTERN - Een decoratiewedstrijd in de Tuinen van Appeltern was altijd al bijzonder.. meedoen tijdens Puur gaat nog verder. Nooit eerder was er in De Tuinen van Appeltern een winterprogramma. Na de opening van het nieuwe entreegebouw afgelopen voorjaar gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. De Tuinen gaan open tot en met 6 januari onder de naam PUUR. Een boeiend binnen en buiten programma met kunst, decoraties, lichtjesavonden, winter bbq, tentoonstellingen, muziek, theater enz.

Een ouderwets sfeervolle decoratiewedstrijd met pure materialen hoort daar helemaal bij. Jouw werkstuk op Puur Appeltern? Je bent van harte uitgenodigd. Er zijn leuke prijzen te winnen maar meedoen is natuurlijk belangrijker.

De opdracht
Maak een gedaante/ ornament van 'pure materialen', zoals ijzer, hout, steen, stro, takken en mos. Let op: je creatie moet wel tegen een stootje kunnen en per definitie bestand zijn tegen weer en wind. Deze dient in de buitenlucht (De Tuinen van Appeltern) houdbaar te zijn tot en met 6 januari 2019. De verbinding met groen, bloemen of tuin moet duidelijk zichtbaar zijn. De objecten moeten inspirerend, dan wel geestig spreken zonder meer uitleg dan de titel.

De Tuinen van Appeltern biedt je: een plekje langs onze tuinroute + bordje met jouw gegevens (als je dat wilt); een aandachtig publiek tijdens Puur; professionele fotografie van jouw inzending voor aanbod naar de media, magazines en decoratiebladen; vermelding met naam en toenaam op www.appeltern.nl; een jaarabonnement voor seizoen 2019; leuke te winnen prijzen, maar vooral eer en glorie.

De voorwaarden en het aanmeldformulier zijn te lezen op: www.appeltern.nl/puur.

Lees ook

Meer berichten