Logo demaasenwaler.nl

Expositie Harrie Gerritz in Kasteel Wijchen

WIJCHEN - Tijdens de najaarsexpositie in Kasteel Wijchen is dit keer werk te zien van de bekende Wijchense kunstenaar Harrie Gerritz. Na de opening op 13 oktober (16 uur) is de expositie te bezoeken tot en met zondag 21 oktober.

Innerlijk landschap Harrie Gerritz richt zich op het weergeven van het landschap. In de ruim veertig jaar dat hij zich daarmee bezighoudt is dat steeds meer een mentaal landschap geworden. Zijn composities maakt hij met 'tekens uit het rivierenlandschap', geabstraheerde elementen in heldere kleuren die hij heel precies in het vlak plaatst. Het materiaalgebruik geeft de gestileerde vormen een eigen textuur.

De expositie wordt op zaterdag 13 oktober geopend met een Kunstcafé. Na de vertoning van de korte film Het landschap van mijn geest spreekt Uriël Schuurs met Harrie Gerritz over zijn werk. Iedereen is van harte welkom bij deze informele bijeenkomst in de Raadzaal van het Kasteel. Aanvang 16.00 uur, inloop vanaf 15.30 uur en toegang is gratis. 14 oktober t/m 21 oktober 2018, 13-17 uur, maandag en dinsdag gesloten.

Meer berichten