Logo demaasenwaler.nl

Beuningen doet mee aan Week van de Dialoog

BEUNINGEN - Begin november wordt in Nederland de "Week van de Dialoog" georganiseerd. In vele plaatsen in Nederland komen mensen aan dialoogtafels samen en wisselen in kleine kring ervaringen uit aan de hand van een thema. Het doel is om nieuwe verbindingen te leggen tussen mensen, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Dat levert dikwijls, naast persoonlijke ervaringen en inspiratie, nieuwe initiatieven op die de onderlinge band versterken.

In die "Week van de dialoog" worden op 6 en 7 november 2018 ook in Beuningen dialoogtafels georganiseerd. Het thema is 'Elkaar zien'. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via een e-mail naar info@beuningenindialoog.nl of via tel.nr: 06-23585287. De bijeenkomsten vinden plaats in het Molenhuis in Beuningen en ze beginnen om 19.30 uur. Aanmelden kan tot uiterlijk 2 november. Er is een beperkt aantal plaatsen.

Het initiatief tot het houden van de dialoogtafels in Beuningen is ontstaan na een bijeenkomst op 4 april in het gemeentehuis. Daaraan is een vervolg gegeven door een kleine groep mensen die sindsdien een aantal keren bij elkaar zijn geweest en een training tot gespreksleider hebben gevolgd. Daardoor wordt het mogelijk om zowel op 6 als op 7 november telkens 5 dialoogtafels te organiseren. Per tafel zijn er 6-7 deelnemers.

Meer informatie is te vinden op http://www.nederlandindialoog.nl/Dialoogmethodiek/

Meer berichten