Dirigente Ingeborg Hubens
Dirigente Ingeborg Hubens Foto: Cantabile

Cantabile zoekt zangers

Algemeen

HORSSEN - Het Vocaal Mannenensemble Cantabile zoekt nieuwe leden om de continuïteit en kwaliteit in zang en aantal zangers per zanggroep te kunnen waarborgen. Het repertoire bestrijkt het gebied van klassiek tot eigentijdse muziek. Ook de Russische en Oost-Europese muziek vormt het basisfundament voor dit koor.

Naast de wekelijkse repetities oefenen de koorleden ook individueel thuis via een besloten deel op de website van Cantabile in de structuur van Harmony, een digitaal computerprogramma met notenbeeld en geluid. Bij een kleiner wordend koor als Cantabile vallen de talenten van de individuele koorleden op, hetgeen mogelijkheden biedt tot het zingen van een solo of duet, voor hen die dit ambiëren.

De directie van Cantabile wordt momenteel verzorgd door mevrouw Ingeborg Hubens uit Bergharen die ook pianoleraar en zangpedagoog is. De repetities vinden wekelijks plaats op dinsdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in Dorpshuis de Horst te Horssen. Loop gerust binnen om u te oriënteren en de kwaliteit van de zang van Cantabile te beluisteren. Stelt u persoonlijk contact vooraf op prijs, neem dan contact op met een van de navolgende nummers: Dhr. Dorus Pastoors (voorzitter) 06-51357871 of Dhr. Ton Valckx (secretaris) 0487-513718. Wilt u nog meer weten dan wel lezen of beluisteren ga dan naar de website: www.mannenensemblecantabile.nl.