Ondernemerscafé Beuningen met 2Wielercentrum Beuningen

Zaken

BEUNINGEN - Op vrijdag 12 oktober 2018 adopteert 2Wielercentrum Beuningen het Ondernemerscafé.

Marco Horden neemt de leden van het Ondernemerscafé mee in de wereld van fietsplezier. Zijn winkel biedt 600 vierkante meter fietsplezier en drie werelden: de E-Bikes van Flyer, de vakantiefietsen van Santos en de Specialized race-mountain bikes. Er wordt geprobeerd deze werelden samen te laten komen en daarbij is ook ondernemersgeest nodig. Marco is namelijk op zoek naar een wereldse naam voor zijn winkel. Iedereen wordt gevraagd mee te denken. Als er een goede en pakkende naam tussen zit, heeft Marco een leuke tegenprestatie in petto.

Vrijdagmiddagborrel voor ondernemers

Het Ondernemerscafé Beuningen verbindt ondernemers in de regio tijdens een maandelijkse vrijdagmiddagborrel. Een bedrijf kan een avond adopteren en daarmee de aanwezige ondernemers een hapje en drankje aanbieden in ruil voor een presentatie van het bedrijf.

Ondernemerscafé bijwonen?

Het Ondernemerscafé Beuningen is alleen toegankelijk voor leden. Iedere ondernemer in de regio kan lid worden en de bijeenkomsten op iedere tweede vrijdag van de maand – van september tot en met juni – in café De Zaak bijwonen. Voor meer informatie over lidmaatschap of het adopteren van een avond, ga naar www.ondernemerscafébeuningen.nl.