Informatiespreekuur Lucida

Zaken

DRUTEN - Tijdens de landelijke Week van de Mediation opent bureau Lucida haar deuren voor informatiespreekuur op 15 en 18 oktober 2018.

Altijd al benieuwd geweest naar wat mediation precies is en wat het kan betekenen in en voor je omgeving? Kom naar de informatie-uren van Lucida aan de Hogestraat 15a in Druten en laat je informeren!
Of het nu om een familiekwestie, echtscheiding of arbeidssituatie gaat, mediation biedt mogelijkheden om op een zo goed mogelijke wijze tot een oplossing te komen. Het is hoog nodig om deze mooie en efficiënte manier van problemen oplossen, eens goed onder de aandacht te brengen. Nog te weinig mensen weten wat mediation precies inhoudt en wat het voor ze kan betekenen als je 'gedoe' hebt en er zelf niet meer uitkomt.
Van 15 tot en met 19 oktober aanstaande is het de week van de mediation. Het thema is: samen werken aan oplossingen. De week van de mediation wordt georganiseerd door de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) om mediation meer onder de aandacht te brengen. Bureau Lucida doet hier graag aan mee!
Op allerlei manieren zal mediation deze week extra onder de aandacht gebracht worden. Zowel in de pers en vakbladen maar ook door politie, rechtbanken, huisartsen etc. zal dit gebeuren. Om hier op in te spelen opent Lucida deze week voor het eerst haar deuren zonder dat mensen een afspraak dienen te maken! Tijdens onze "open deuren" momenten, kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee, geheel vrijblijvend en uiteraard kosteloos kennismaken met mediation. We hebben folders en vertellen iets over mediation en uw vragen zijn meer dan welkom!
Open deuren bij Lucida
Wanneer? We openen onze deuren in de Week van de mediation op verschillende tijden zodat er hopelijk altijd een mogelijkheid is om kennis te maken met mediation en kennis te vergaren. Komt u ook langs?
- Maandag 15 oktober van 10.00 tot 11.00 uur
- Donderdag 18 oktober 12.00 tot 13.00 uur en van 15.00 tot 16.00 uur
Noot voor de redactie:
Bel voor meer informatie mw. C. (Lia) Laupman, tel. 0487-540110