Foto: Hein van Houten
Foto: Hein van Houten Foto: Hein van Houten

Bedrijf in beeld: Dessa Interieur

Zaken

DRUTEN - Het uiterlijk van het karakteristieke pand, waarin Dessa Interieur al bijna 50 jaar gevestigd is, is in de vele jaren weinig veranderd. De tijd heeft er echter niet stilgestaan, integendeel.

Een grote en overzichtelijke winkel biedt u tal van mogelijkheden de keus te maken uit een verscheidenheid aan woningstoffering die aan alle hedendaagse eisen voldoet, zodat u uw huis die uitstraling kunt geven die op uw lijf geschreven is. De steeds wisselende collecties bieden u een ruime keuze. Een positief overgebleven 'ouderwets' gegeven dat in de winkel nog steeds aanwezig is, is dat de klant hier nog steeds koning is. Een gegeven dat in de grotere zaken nogal eens ver te zoeken is.

Kennis in huis

Over ervaring valt niet te twisten. In de 40 jaar dat Jos Janssen in de zaak actief is, heeft hij een dermate grote kennis opgebouwd dat daarover niet te twijfelen valt. Werkzaam en doorgroeiend in het bedrijf kon hij de kans ter overname niet aan zich voorbij laten gaan. Samen met zijn vrouw Conny geeft het eigenaarspaar het bedrijf inmiddels alweer jarenlang het hedendaags gezicht dat vele mensen in de omgeving kennen.

Bijgestaan door vaste werknemer Raymond wordt het interieur aangekleed. Alleen op drukke momenten worden extra krachten aangetrokken, maar ook dat zijn vaste mensen die samen het gezicht van Dessa Interieur bepalen.

'Vaste gezichten scheppen een band, vandaar dat we van de eerste informatie tot en met de installatie met dezelfde mensen werken.'

Kort lijntje

De geboren en getogen Maas en Waler Jos kent vele gezichten, een aantal dat door zijn werkzaamheden alleen maar blijft groeien. Het winkelpand binnenlopend zorgt de Maas en Waalse gemoedelijkheid voor een drempelloos ontvangst. Als thuis aan de keukentafel wordt tijdens een rustig gesprek en onder het genot van een kop koffie de tijd genomen voor datgene wat voor de klant belangrijk is. Een warm onthaal dat u later ook in uw interieur terug zult vinden.

Door de korte lijn, het persoonlijke contact en de wisselwerking tussen klant en eigenaar, ontstaat al gauw een band die in vele gevallen, ook in de verre toekomst, een vervolg zal krijgen.

'Of we een webshop hebben? Nee, omdat we dat niet nodig hebben.' Wat het klantenbestand betreft, bestaat deze vooral uit continuïteit. De persoonlijke aandacht en kwaliteit maken reclame tevens overbodig. Jos: 'We adverteren bijna nooit. Onze klantenkring bestaat onder andere uit families die al generaties lang bij ons over de vloer komen. Kwaliteit en service is een visitekaartje dat zichzelf terugverdient. Mond tot mondreclame doet de rest.'

Om zo veel mogelijk klanten van dienst te kunnen zijn, bestaat het werkgebied vooral uit de regio, maar toen onlangs een verhuizende vaste klant vroeg of zij hun nieuwe huis in Beekbergen wilden inrichten, werd daarop een uitzondering gemaakt. 'Een mooie blijk van waardering die we uiteraard niet aan ons voorbij konden laten gaan.'

Het contact met de klanten groeit langzaam uit tot een band waarop men altijd weer terug kan vallen. 'Het vertrouwen is zelfs zo groot dat de klant ons regelmatig het huis toevertrouwt als deze zelf de deur uit moet.'

Thuiskomer

Vloer-, wand- en raambekleding vormen de basis voor uw inrichting. Een basis waarvan u, indien met goed overleg, jarenlang plezier kunt hebben. Dessa Interieur is gespecialiseerd u jaarrond van uw interieur te laten genieten. De juiste keus en de op u geschreven uitwerking vormen de ingrediënten welke uw huis uw thuis maken.

Wilt u ook thuiskomen? Dessa Interieur vindt u aan de Stationsstraat 4-6 te Druten. Vrijblijvende afspraken voor gratis advies kunt u zowel telefonisch 0487 - 512526 als via dessa@dessa-interieur.nl maken.

Door André Janssen