Tafeltennis voor mensen met een verstandelijke beperking

Algemeen

BEUNINGEN - Sinds begin september kunnen mensen met een verstandelijke beperking in Beuningen tafeltennissen. Dit sportonderdeel is mogelijk gemaakt door GVO de Klup in samenwerking met Tafeltennis Club Beuningen (TCB).

GVO de Klup is een vrijwilligersorganisatie die voor mensen met een verstandelijke beperking vrijetijdsbesteding organiseert. Het sportaanbod is versterkt, omdat in Beuningen en omgeving de activiteit tafeltennis voor de doelgroep nog niet bestond. Leden van de tafeltennisclub verzorgen de opvang en begeleiding van de deelnemers. Beide clubs vinden dat sport voor iedereen beschikbaar moet zijn. Bewegen is voor iedereen belangrijk en tafeltennis is voor mensen met een verstandelijke beperking laagdrempelig.

Het onderdeel tafeltennis vindt plaats in het Sociaal Cultureel Centrum De Leghé Polder aan de Schoolstraat in Beuningen. Er wordt dan van 19.30 tot 20.30 uur onder begeleiding gespeeld.

Heb je interesse om eens een aantal keren mee te komen spelen of ken je misschien iemand van wie je denkt dat tafeltennis wel iets voor hem of haar is, neem dan contact op met GVO de Klup of TCB. Voor GVO de Klup kan dit via info@gvodeklup.nl of 024-2060410 en voor TCB met Hein van Luijk heinvanluijk@upcmail.nl/

Meer informatie is ook te vinden op de websites: www.gvodeklup.nl en www.tcb-beuningen.nl.