Logo demaasenwaler.nl
Jumping Fitness
Jumping Fitness

FitXpress Beuningen houdt open dag

BEUNINGEN - Aanstaande zondag 23 september houdt Leefstijlcentrum Fitxpress in Beuningen een Open Dag. Het centrum aan de Wilhelminalaan in Beuningen is opent een compleet nieuw gedeelte, waarmee het centrum in omvang bijna eens zo groot is geworden.

Naast de vertrouwde services, waaronder diverse circuittrainingen en de onderdelen kettlebell en better belly, wordt gestart met Jumping Fitness. Jumping Fitness is één van de nieuwste trainingsmethodes in Nederland, waarbij je allerlei springbewegingen maakt op een kleine trampoline. De training is vergelijkbaar met aerobics, maar dan sneller en iets dynamischer. Het grote verschil met een aerobicstraining is dat je bij Jumping Fitness niet zo hard op de grond landt, maar constant terugvalt in de trampoline. Hierdoor belast je de gewrichten minder en verbeter je de balans en coördinatie van het lichaam. Een effectieve calorieverbranding staat in deze training centraal.

Shiatsu Do In
Eveneens nieuw bij FitXpress is Shiatsu Do In, oefeningen die vergelijkbaar zijn met Hatha Yoya. Deze stretches en ademhalingsoefeningen die helpen om in balans te komen of te blijven. Shiatsu Do In koppelt deze lichaamsoefeningen aan onze energiebanen ook wel genoemd meridianen. Hierdoor maak men een krachtige verbinding tussen bewegen en een eeuwenoude wijsheid uit de oosterse geneeswijzen. Er wordt gestart vanaf woensdagavond 26 september 19:30 uur. De lessen gaan door bij minimaal 4 aanmeldingen en duren drie kwartier inclusief 5 minuten rust aan het einde van de les. Geef je op voor een proefles, via onderstaande gegevens.

De open middag duurt van 12.00 tot 15.30 uur. Iedereen is van harte welkom. Wethouder Pim van Teffelen, portefeuillehouder Sport, zal de nieuwe ruimte van het leefstijlcentrum officieel openen.

Meer berichten