Afbeelding
Foto: Bert Beuning

Musici gezocht voor miniconcert in Puiflijk

Algemeen

PUIFLIJK - Voor het eerst in haar ruim 550 jarige geschiedenis is de oude toren van Puiflijk opengesteld tijdens de landelijke Open Monumentendagen op 8 en 9 september aanstaande.

De vrijwilligers van Stichting Oude Toren Puiflijk zorgen voor de openstelling en een interessant programma.

De enthousiaste initiatiefnemers van Stichting Oude Toren Puiflijk willen een levend en klinkend monument maken van de toren, in combinatie met de terp waarop zij is gebouwd. Door er een plek van te maken waar regelmatig iets te doen is. Een plek, waar in principe iedereen uit de regio terecht kan, om er een concertje te geven, een tentoonstelling in te richten of een lezing te verzorgen, kleinschalig en intiem.

Open Monumentdagen
Op zaterdag 8 en zondag 9 september tijdens de Open Monumentdagen wordt hier alvast mee begonnen door het bieden van een podium voor musici. Daarom een oproep aan iedereen die een instrument bespeelt, met anderen een ensemble vormt of die zingt: wil je graag een keer een miniconcert verzorgen? – meld je dan aan bij de organisatie van de Toren. Zij neemt vervolgens contact met je op voor nadere afspraken. Je kunt je ook aanmelden, als je tijdens de Open Monumentdagen niet kunt, maar wel graag op een ander moment van de geboden gelegenheid gebruik wil maken.

Voor aanmelding en voor meer informatie: www.oudetorenpuiflijk.nl