Afbeelding
Foto: Tanja Straten

Molenfeesten Winssen

Algemeen

WINSSEN - Elke twee jaar worden de Molenfeesten gehouden bij de Beatrixmolen in Winssen. Dit jaar zijn de molenfeesten in het weekend van 7 tot en met 9 september. Het betreft de twaalfde editie.

Het belooft weer een weekend vol vermaak voor jong en oud op een prachtige locatie bij de Beatrixmolen. Bezoekers worden getrakteerd op een verrassend, gevarieerd programma vol muziek, entertainment, een hapje, een drankje en vooral veel gezelligheid.

Het belooft weer een weekend vol vermaak voor jong en oud op een prachtige locatie bij de Beatrixmolen. Bezoekers worden getrakteerd op een verrassend, gevarieerd programma vol muziek, entertainment, een hapje, een drankje en vooral veel gezelligheid.

Het programma:
Vrijdag 7 september
Het programma gaat om 15.30 uur met een 50+ middag met Tunnekesproaters, hapjes en drankjes en veel gezelligheid. De entree is gratis.
Het avondprogramma is van 20.30 tot 00.30 uur, wederom met hapjes, drankjes en veel gezelligheid. De entree is gratis.

Zaterdag 8 september staat de kindermiddag op het programma van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname en entree gratis.

Van 21.00 tot 01.00 uur is de Winssense Avond.
De gerenommeerde band "Dreamcast" zal de muzikale invulling van deze avond verzorgen. Deze 3-koppige band is van alle markten thuis: de nieuwste hits, Nederlandstalige nummers, popmuziek, maar ook gezellige vlotte dansmuziek, maken deel uit van het uitgebreide repertoire van deze band. Garderobe is aanwezig.

De entree voor deze avond is 5 euro per persoon.

Zondag 9 september
om 10.30 uur gaat de dag van start met De Heilige Mis. De Heilige Mis in de tent is inmiddels een goede traditie. Pastor Visschedijk gaat u in deze dienst voor. Het koor Vita Nuova en fanfare ULTO verlenen muzikale medewerking. Na afloop is er koffie/thee met krentenbrood voor alle aanwezigen.

Aansluitend gaan de Molenfeesten verder tot 18.00 uur met onder andere de creativiteitsmarkt en live muziek van Dreamcast. De entree is gratis.

Creativiteitsmarkt
Op zondag 9 september wordt een creativiteitsmarkt georganiseerd van 12.00 tot 17.00 uur rondom de Beatrixmolen. Op het schilderachtige terrein aan de rand van het dorp zijn de kraampjes speels als een lint langs de molen en de tent gedrapeerd. Deze markt is niet alleen bedoeld voor ondernemers om zich op een laagdrempelige manier aan het publiek te kunnen presenteren. Ook creatievelingen die hun eigen gemaakte producten, verzameling, kunstuiting of ambacht aan het publiek willen laten zien, worden uitgenodigd deel te nemen. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen vrij. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met Beppie Verploegen via 0487 - 523579 of markt@MolenfeestenWinssen.nl.

Meer informatie over de molenfeesten: www.MolenfeestenWinssen.nl.