Logo demaasenwaler.nl
De Vierdaagse-doorkomst in 2016.
De Vierdaagse-doorkomst in 2016. (Foto: Wim Piels)

Beuningen kleurt roze bij doortocht Vierdaagse

BEUNINGEN - De wandelaars van de Vierdaagse worden woensdag bij de doorkomst in Beuningen verwelkomt met een speciaal programma met de titel 'Beuningen Buitengewoon'. De inwoners, Stichting Doortocht 4-daagse Beuningen, en de vrijwilligers zorgen voor sfeer en vooral veel livemuziek.

Dat begint al bij aankomst op de rotonde Thujapark, waar het muzikale welkom 'Beuningen Swingt' op het programma staat. Op de route richting centrum staan veel muziekkorpsen, dweilorkesten
en DJ's. In het kader van Roze Woensdag kleuren Beuningen en Weurt roze. Op haar website heeft de gemeente Beuningen haar inwoners opgeroepen om hun huis roze te kleuren.

Gelegenheidsformatie 'Pink Rebels' schreef op initiatief van Stichting Roze Woensdag en in opdracht van COC Nijmegen het vrolijke Roze Woensdag-lied 'Je bent om te zoenen'. Met dit lied treden ze op bij verschillende podia langs de route.

In het winkelcentrum op het Thorbeckeplein staat een ontvangsttent met terras namens de gemeente. Daar zet burgemeester Daphne Bergman de wandelaars in het zonnetje en krijgen ze van haar een herinnering aan de doorkomst in Beuningen.

Via mediapartner RN7.

Meer berichten