Logo demaasenwaler.nl
Foto: WijchenIS

Wijchen viert week lang feest tijdens Vierdaagse

WIJCHEN - Van oudsher is Wijchen een belangrijke pleisterplaats tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Op de twee dag van het internationale wandelspektakel bruist het dorp volop. Dit jaar viert Wijchen in de Vierdaagse-week echter niet één maar vijf dagen feest.

'Voor wie wil genieten op een terrasje van de Vierdaagsefeesten, maar Nijmegen te druk vindt, of er gewoon even lekker op uit wil in eigen dorp, hebben we dit jaar een uitgebreid programma op de Markt', aldus Rosanne Pak, van het Centrum Management Wijchen. 'Vijf dagen lang is er een afwisselend programma georganiseerd door alle horecaondernemers gevestigd aan de Markt.'

Op maandag starten de feestelijkheden om 19.00 uur met een optreden van het orkest van de Koninklijke Marechaussee, gevolgd door een optreden van het Vierdaagseorkest op dinsdag. Woensdag, de tweede dag van de Vierdaagse, start omstreeks 06.00 uur de doorkomst van Vierdaagselopers op 'The Magic Mile'. Vanaf 13.00 uur treedt Teenz! op. Donderdagavond vanaf 17.00 uur is Paul Backbier live te bewonderen op piano. Vrijdag sluiten De Zebra's de muzikale week af.

Oude schoenen
Voor het versieren van 'The Magic Mile' kunnen nog steeds oude schoenen ingeleverd worden bij Expert Wijchen, tot voor de Vierdaagse-week.

Meer berichten