Logo demaasenwaler.nl
Juffrouw Petra te midden van haar peuters.
Juffrouw Petra te midden van haar peuters. (Foto: De Ringeling)

Juffrouw Petra neemt afscheid van De Ringeling

AFFERDEN - Na bijna 16 jaar nam Petra van Dinteren afgelopen donderdag 5 juli afscheid van haar geliefde Peuterspeelzaal de Ringeling in Afferden. Honderden peuters heeft Petra een enorm leuke en leerzame tijd gegeven. Spelletjes, knutselen, voorlezen, buitenspelen, kleien en de leukste cadeautjes maken voor verjaardagen, vaderdag en moederdag, Petra is er een kei in.

In haar loopbaan maakte Petra verschillende veranderingen mee: verhuizingen van de peuterspeelzaal, wijzigingen in de organisatie en samenwerking met meerdere medewerkers. Petra pakte het steeds positief op en zorgde ervoor dat de kinderen het goed naar hun zin hadden. De peuters zijn dol op Petra en denken zelfs dat juffrouw Petra op de Peuterspeelzaal woont.

De VVE (Vroegschoolse educatie) zette Petra op met hart en ziel, en met succes. Hele fijne samenwerking was er met Joke, Jenny, Ria en Iman. Op 5 juli gingen haalden de peuters Petra thuis op met een versierd treintje. Na een rondrit door Afferden was er een lekkere picknick, waarbij ook de familie van Petra aanschoof. Na afloop was er nog een ijsje voor iedereen en kwamen de ouders Petra bedanken. De peuters hadden naast een gezamenlijk cadeau nog prachtige knutselwerken gemaakt.
Petra blijft actief in het onderwijs als onderwijsassistent bij Groep 3/4 op de St Victorschool.

Meer berichten