Foto: Wil Hoes
Foto: Wil Hoes Foto: Wil Hoes

Bedrijf in beeld: Huisman Etech Experts

Zaken

Elektroshop met deskundig advies 

DRUTEN - Bij Huisman Etech Experts kunnen doe-het-zelvers en echte klussers voor hun elektrotechnische producten terecht in de elektroshop. Er is een ruime keuze aan kwaliteitsmaterialen, en de medewerkers voorzien klanten graag van deskundig advies.

De elektroshop heeft een breed assortiment, van inbouwdoos tot inbouwspots en van brandmelder tot grondkabel. Samen met de klant wordt altijd gezocht naar de juiste oplossing. Zowel particulieren als bedrijven kunnen voor elektrotechnische materialen terecht bij de elektroshop.

Breed assortiment
Al ruim 60 jaar levert Huisman Etech Experts kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. De medewerkers zijn bovendien deskundig en helpen de klanten graag op weg met het juiste advies. In de elektroshop vinden klanten een ruime sortering van elektrotechnische producten op voorraad. Zijn er speciale wensen, dan wordt dat snel geregeld.
Klanten hoeven geen volle dozen of teveel kabel te kopen, maar nemen alleen dat mee wat ze nodig hebben. Indien men onverhoopt toch teveel artikelen heeft aangeschaft, dan kan het restant gewoon retour en krijgt de klant direct zijn geld terug.
De medewerkers van de elektroshop helpen graag met het maken van de juiste keuze. Als mensen bijvoorbeeld gaan verbouwen en geadviseerd willen worden over materiaalkeuzes, of wanneer niet exact bekend is waar bepaalde installaties aan moeten voldoen, dan staan de adviseurs van Huisman Etech Experts klaar. In overleg wordt een passend advies gemaakt en wordt berekend wat de kosten hiervoor zijn. Met behulp van de demoborden is het maken van de juiste keuze voor het schakelmateriaal een eenvoudige taak, en ook nog passend bij elk interieur.

Bestaande installatie automatiseren
Voor mensen van wie de installatie op orde is, maar die meer gemak en comfort wensen, is het mogelijk de bestaande installatie verder te automatiseren. Dit kan heel gemakkelijk door voor enkele functionaliteiten draadloze bediening toe te passen. Snel en eenvoudig gaat daarmee de verlichting automatisch of op afstand aan en uit, en is het mogelijk om vanuit de luie stoel de verlichting naar wens te dimmen. Daarvoor is echt geen verbouwing noodzakelijk.

Veilig op vakantie
Door in en om het huis energiezuinige verlichting toe te passen, die door middel van schemerschakelaars en bewegingsmelders aan en uit gaat, wordt er op energie bespaard en tevens sfeer gecreëerd. Tevens schrikt buitenverlichting ongewenst bezoek af. De adviseurs van Huisman Etech Experts laten graag alle mogelijkheden zien, zodat u straks met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

Langer thuis blijven wonen
Steeds meer mensen willen graag langer thuis blijven wonen, ook wanneer men wat minder mobiel is. Door het toepassen van slimme technische oplossingen is dit vaak mogelijk. Denk aan een intercom met automatische deuropener, of een uitbreiding met camera's, waardoor men vanaf elke locatie kan zien wie er voor de deur staat.

Kom vrijblijvend langs in de elektroshop en laat u verrassen door het uitgebreide assortiment. De elektroshop is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur.