Unitas JO14 wint slotduel tegen Ewijk

WAMEL - Unitas'28 JO14 speelde vorige week zaterdag nog een achterstallige wedstrijd thuis tegen Ewijk en won met 4 – 3 nadat het bij de rust nog 4 – 0 was.

In de 1e helft was het veelal eenrichtingsverkeer en was de thuisclub heer en meester. De Wamelse doelpunten kwamen dan ook tot stand na fraaie aanvallen, gescoord werd er door Tim Zondag,Thijs van de Ven, Huub Koster en Siem v Echteld. In de 2e helft was van die Wamelse aanvalsdrift plotsklaps weinig meer van terug te zien. De gasten uit Ewijk die dit voorjaar nog geen wedstrijd wisten te winnen kwamen in deze periode veelvuldig op de Wamelse speelhelft en de thuisploeg, die slechts elf spelers ter beschikking hadden, werd steeds verder terug gedrongen. De tegentreffers bleven dan ook niet uit en zo kon het gebeuren dat de gasten het met 3 doelpunten nog erg spannend maakten. De slotfase speelde Unitas'28 nog met 9 spelers, Geert de Graaff zat met geel in de dug-out en aanvoerder Siem van Echteld had krampverschijnselen en moest naar de kant maar met een 4 – 3 winst kon de ploeg van Marco Brands en Jurgen Gerritse de voorsprong toch over de eindstreep trekken waardoor deze voorjaarscompetitie toch nog winnend afgesloten werd, eind goed al goed zullen we maar zeggen.

Inmiddels is het jeugdkamp in Loon op Zand ook alweer achter de rug, met meer dan 100 kinderen in de leeftijd van 6 tot 17 jaar was het onder ideale weersomstandigheden weer goed vertoeven, tevreden, moe maar voldaan kwam het gezelschap zondagmiddag rond drie uur weer in Wamel aan. De jeugdcommissie heeft inmiddels de nieuwe jeugdteams voor het nieuwe seizoen 2018 - 2019 ingedeeld, kijk hiervoor op de site van unitas28.nl