Het team van AA+ Uitzendbureau.
Het team van AA+ Uitzendbureau. Foto: AA+ Uitzendbureau
ADVERTORIAL

Groei op eigen kracht positief voor AA+ Uitzendbureau

Algemeen

DRUTEN - Wilbert van der Aa en Linda van Lith zijn pas begin dit jaar gestart, maar door de flinke groei in het bedrijf, kon uitbreiding van het team niet op zich kon laten wachten. Sinds maart is het team daarom uitgebreid met een accountmanager, flex consultant en administratief medewerkster. Het team bestaat uit enthousiaste en ondernemende werknemers, die mee willen bouwen aan de dynamische onderneming.

De kracht van AA+uitzendbureau is de persoonlijke benadering naar klanten en uitzendkrachten. Wilbert van der Aa is zelf jaren in de bouw werkzaam geweest. Door deze ervaring kan hij goed schakelen tussen de opdrachtgever en de uitzendkracht. De persoonlijke benadering geldt vanaf de inschrijving van de uitzendkracht tot aan de start op de werkvloer. Het team van AA+ Uitzendbureau begeleidt de uitzendkrachten en regelt de huisvestiging en het vervoer. Ook wordt er elke maand een uitzendkracht van de maand beloond, dit is te zien op de website.

SNF certificaat behaald
AA+ biedt kwalitatief goede huisvesting aan voor de uitzendkrachten en heeft hiervoor onlangs het SNF certificaat ontvangen. Een zeer belangrijk en positief certificaat en een bevestiging dat AA+ voldoet aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. AA+ streeft er naar alle mogelijke en belangrijke certificaten te behalen.

Kijk voor meer informatie op www.aaplusuitzendbureau.nl of kom langs aan Het Kleine Ambacht 5 in Druten. De koffie staat klaar.