Afbeelding
Foto: DIO'30
FOTOVERSLAG

DIO'30 levert drie kampioensteams

Algemeen

DRUTEN - Afgelopen weekend zijn er bij DIO'30 drie meidenteams kampioen geworden, dat is voor het eerst in de geschiedenis van de Drutense club.

Het team MO13-1 speelde de laatste wedstrijd uit tegen Leones in Beneden Leeuwen, bij winst zou er een kampioensfeest zijn. Het eerste half uur kon je zien aan het spel dat de meiden spanning hadden, maar daarna brak de wedstrijd open en wisten de DIO meiden te winnen met 3-0. De versierde vrachtwagen stond op de parkeerplaats bij Leones al klaar en bracht de meiden en hun begeleiding naar het DIO-terrein in Druten waar het feest losbarstte.

De meiden van MO17 hoefden afgelopen zaterdag niet te winnen om kampioen te worden, dit waren ze vorige week de negentiende al geworden. Deze zaterdag speelden ze uit tegen Eendracht'30. Zoals alle wedstrijden dit seizoen, maakte de meiden er een mooie wedstrijd van en eindigde de wedstrijd met 4-4. De voetbalsters werden daarmee ongeslagen kampioen geworden. Een prachtige prestatie.

De speelsters van MO19-2 voegden zich afgelopen zaterdag in het rijtje van drie. Met een mooie 0-4 overwinning tegen s.c. Rheden keerden zij terug naar Druten om vervolgens samen met de MO17-1 op de vrachtwagen heel Druten te laten horen dat ook zij kampioen waren geworden. Na de tocht door Druten hebben de meiden samen met hun begeleiding nog genoten van een fijn kampioensfeest in de kantine.