Logo demaasenwaler.nl
Foto: Oafers Weekend

Oafers Weekend met Crazy Cross

AFFERDEN - Het 33e Oafers Weekend vindt plaats van vrijdag 22 juni tot en met maandag 25 juni. En ook tijdens deze editie van het Oafers Weekend wordt weer een Crazy Cross georganiseerd, tegelijkertijd met het NK Combinerace, op zondag 24 juni.

De Crazy Cross is een wedstrijd waarin plezier en vermaak voorop staat. Het is verplicht om verkleed deel te nemen. Het tempo is absoluut niet belangrijk, maar jezelf en publiek vermaken wel. Voor degene met het leukste-mooiste-gekste verbouwde voertuig en/of originele kledij, zijn in de verschillende klassen prijzen te winnen. Voor de Calimero klasse geldt geen minimale leeftijd. Er zal door elke deelnemer in de buitenring worden gereden en zo kunnen de kinderen alvast ervaring op doen voor het grote werk over een aantal jaar. Natuurlijk staat bij deze klasse ook het vermaak van publiek op de eerste plaats. Dus de piraten, Mega Mindy´s en spoken kunnen allemaal meedoen. Natuurlijk ontbreken de Crazy Brommer Cross en Crazy Motor Cross dit jaar niet. Zoals voorgaande jaren is plezier, originaliteit en vermaak het belangrijkste.

Het is ook mogelijk om met de Sprint Klasse mee te doen. Dit geldt voor degene die ook meedoen met de Crazy Motor Cross. Hiervoor gelden wel verscherpte regels. Vergeet niet om op de website het reglement goed door te lezen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Dit is uiteraard van toepassing op alle deelnemers. Kijk op www.hetoafersweekend.nl voor het reglement.

Inschrijven kan vanaf nu via www.hetoafersweekend.nl. En let op: vol = vol.

Meer berichten