Afbeelding
Foto: Hein van Houten

Bedrijf in beeld: Bij NETT Lifestyle heropent winkel in Drutense Hogestraat

Zaken

DRUTEN - Annette van den Bogaard heropende onlangs haar winkel Bij NETT Lifestyle in een nieuw pand aan de Drutense Hogestraat. Een aanzienlijk groter vloeroppervlak en royale etalage dragen bij aan een nog betere winkelbeleving.

'Het is vrij makkelijk om online producten aan te schaffen, of om een complete set bij elkaar te kopen, maar echt uniek is het niet', vertelt Annette. 'Bij NETT lifestyle wil dat anders doen. In de winkel staat de behoefte van de klant centraal en daarbij hoort een perfecte service. Op die manier schaf je producten aan waar je lang van kunt genieten en die ook echt bij jouw levensstijl passen.'

Warme belevenis
'Ons nieuwe winkelpand biedt de gelegenheid om een ruimere collectie te presenteren. Daarnaast hebben we voldoende gelegenheid om samen met klanten, onder het genot van een kop koffie, te ontdekken hoe ze willen wonen. Het gaat namelijk niet alleen om het aanschaffen van mooie, unieke en kwalitatief hoogstaande producten, maar ook om de manier waarop. Shoppen moet gezellig zijn. Een unieke beleving, met aandacht voor elkaar. Ik zeg altijd; onze winkel is een warme belevenis', vertelt Van den Bogaard gepassioneerd.

Interieuradvies
Naast meubels, woon- en lifestyleproducten geeft de ambitieuze onderneemster ook interieuradvies. 'Wie een ruimte heeft, in woning of kantoor, die wel eens een upgrade kan gebruiken, laat ik graag zien dat een klein verschil vaak grote impact heeft', aldus Annette. 'Een interieurstylist inhuren klinkt vaak als een grote onderneming, maar niets blijkt minder waar', verzekert ze. 'Het scheelt je namelijk veel werk. Van oeverloos stylen tot de aanschaf van onnodige materialen en producten.'

Bij NETT Lifestyle is gevestigd in het voormalige pand van ABN Amro aan de Hogestraat 83 in Druten. De winkel is dagelijks geopend van 09.30 tot 17.30 uur en op vrijdag tot 20.00 uur.