Logo demaasenwaler.nl

Kinderen koken voor ouderen Beneden-Leeuwen

BENEDEN-LEEUWEN - Kinderen van groep 8 van OBS De Wijzer koken dinsdag 24 april een smakelijke maaltijd voor senioren, in het kader van het project Kinderen koken voor ouderen.

Kinderen koken voor ouderen is een culinair project van Stichting Meerwaarde Maas en Waal, waarbij basisschoolleerlingen een diner koken voor ouderen. De kinderen worden in twee groepen verdeeld; de ene groep richt het restaurant in en de andere groep kookt. Dit alles gebeurt onder begeleiding van professionele vrijwilligers uit de horeca. Belangstellenden zijn welkom om te komen dineren. Vooral opa's en oma's van kinderen van groep 8 van OBS De Wijzer zijn van harte welkom, want zij worden door hun eigen kleinkind(eren) getrakteerd op een smakelijk diner.

De maaltijd wordt geserveerd in Ons Huukske, ingang Seringenstraat. Aanvang 12.00 uur. De kosten bedragen 7,50 euro, te voldoen bij binnenkomst. In verband met het beperkte aantal plaatsen is opgeven noodzakelijk. Dit kan per mail via keesdehaas@kpnmail.nl. De eerste dertig aanmeldingen krijgen een bevestiging met een toegangskaartje.

Meer berichten