Logo demaasenwaler.nl

Expositie Marian Vrielink in West Maas en Waals gemeentehuis

BENEDEN-LEEUWEN - Als fotograaf probeert Marian Vrielink vast te leggen wat ze ziet gebeuren in de openbare wereld om zich heen en de individuele mens daarbinnen met zijn eigen, innerlijke belevingswereld. In haar werk laat ze een weergave zien van deze bijzondere werkelijkheid. Haar werken zijn nu te zien in de hal van het gemeentehuis van West Maas en Waal.

De beelden hebben niet zozeer te maken met de dingen die je concreet ziet, maar alles met hoe je deze dingen ziet. Er lijkt sprake van een andere werkelijkheid, gescheiden of op afstand van de werkelijkheid van de fotograaf, van de toeschouwer. De kijker wordt meegenomen naar deze andere werkelijkheid, kan getuige zijn hiervan, op afstand blijven of kan worden meegetrokken in de wereld van de ander. De concepten voor deze verhalen komen voort uit de geschiedenis, haar eigen ervaringen én de nieuwsgierigheid naar de levens en belevingen van ieder uniek mens. De foto's zijn niet geënsceneerd, maar zijn een deelmoment uit het dagelijks leven. Een persoonlijk moment binnen de grote openbare wereld die we met z'n allen delen.

De thema's in het werk van Marian zijn individualiteit en anonimiteit, afstand en nabijheid, verbondenheid en verlatenheid, innerlijke werkelijkheid en uiterlijke werkelijkheid.

Tot eind juni 2018 is de expositie van Marian Vrielink te zien in het gemeentehuis van West Maas en Waal, Dijkstraat 11 te Beneden-Leeuwen. Op maandag tussen 8.30 uur - 19.00 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 8.30 uur - 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 uur - 13.00 uur.

Meer berichten