Logo demaasenwaler.nl
V.l.n.r.: Chantal, Jeroen, Aafke, Sabrina, Bert, Ruben en Ruud.
V.l.n.r.: Chantal, Jeroen, Aafke, Sabrina, Bert, Ruben en Ruud. (Foto: John van Gelder)

Binnenkijken bij de Maas&Waler tijdens Open Maas en Waal

MAAS EN WAAL - Al ruim 80 organisaties in de gemeenten Druten, Beuningen, West Maas en Waal en Wijchen zetten op zaterdag 2 juni hun deuren open voor bezoekers. Dat gebeurt in het kader van het project Open Maas en Waal.

Het project Open Maas en Waal wordt georganiseerd door ondernemers en is bedoeld om inwoners én mensen buiten de regio te laten zien wat het Land van Maas en Waal te bieden heeft. Diverse culturele organisaties, bedrijven en stichtingen hebben zich al aangemeld. Op de website worden zij per dorp vermeld, zodat bezoekers op 2 juni een goed overzicht hebben wat waar te bekijken of te doen is en ze zo hun route kunnen uitstippelen.

Open huis bij de Maas&Waler
Ook uw vertrouwde weekblad De Maas&Waler houdt open-huis tijdens Open Maas en Waal. Kom langs in ons pand aan de Ambtshuisstraat 1 in Druten en maak kennis met de mensen achter de Maas&Waler. Zij vertellen je graag over hoe de krant iedere week tot stand komt. Misschien breng jij hen op het gouden idee en is jouw favoriete onderwerp binnenkort terug te lezen.

Meer berichten