Logo demaasenwaler.nl
Foto: B. van Nuland

Met oldtimers het voorjaar in

HERNEN - Na de koude winterperiode begint het bij menig oldtimerbezitter weer te kriebelen om de geliefde oldtimer of exclusieve auto uit te laten tijdens een rit van circa 80 km lang. Een goede reden om op zondag 22 april in te schrijven bij de Voorjaarsrit van Klassiek Mechaniek Zeeland.

De rit gaat van start in Hernen, bij Ontmoetingscentrum De Mijlpaal, Tunnelpad 3, in Hernen. Inschrijven kan vanaf 10.00 uur tot 11.00 uur. De start is vanaf circa 11.15 uur. Er worden circa 80 oldtimers luxe en vrachtauto's verwacht bij de start, voor een rit door het mooie Land van Maas & Waal en Brabant. De route voert de deelnemers zoveel mogelijk over rustige landelijke binnenwegen, via Horssen, Altforst, Maasbommel en Heerewaarden enzovoort naar de veerpont van Alem, om in Brabant uit te komen. Vandaar uit via dijken en polderwegen naar het eindpunt in Zeeland, bij Zalencentrum 'Het Witte Huis'. Daar zijn alle deelnemende oldtimers vanaf circa 15.00 uur, weer uitgebreid te bezichtigen en kunnen de deelnemers nog ruimschoots nagenieten met zicht op de auto's want voor ruime en veilige parkeergelegenheid is gezorgd.

Deelname voor leden van KMZ is gratis. Ook niet-leden met een oldtimer kunnen meerijden, maar hen wordt een bijdrage van 12 Euro gevraagd, exclusief de kostprijs 3 Euro voor een rallybord (vrijblijvend). Iedereen ontvangt twee consumptiebonnen, een routebeschrijving en KMZ-leden een gratis rallybordje, wat dit jaar voor alle KMZ-ritten gebruikt kan worden.

Voor contact of meer informatie over KMZ zie: www.k-m-z.nl. Of telefonisch met Ben van Nuland, 06-23629918.

Meer berichten