Vragen Dorpslijst Afferden over renovatie Klapstraat Afferden

Politiek

AFFERDEN - Wanneer gaat de schop de grond in? De raadsleden van de Dorpslijst Afferden hebben schriftelijke vragen gesteld aan B&W over de renovatie van de Klapstraat Afferden.

De raad heeft akkoord gegeven en geld beschikbaar gesteld. Middels een presentatie bij de Tabaksplant heeft B&W geïnteresseerden en omwonenden geïnformeerd en met omwonenden heeft B&W informatie- inventarisatiegesprekken gehad. Ook zien de raadsleden van Dorpslijst Afferden dat er enige tijd geleden piketpaaltjes zijn uitgezet. De bovenstaande acties dateren van 2017, nu is het opvallend stil. Dorpslijst Afferden maakt zich zorgen. Wanneer binnenkort het weer mooier wordt, zal de Klapstraat als verbindingsweg naar de dijk nog meer door fietsers en wandelaars worden gebruikt. De volgende vragen hebben de raadsleden Dorpslijst Afferden gesteld aan B&W:

  1. Bewoners en omwonenden van de Klapstraat vragen zich al enige tijd af wanneer de renovatie van de Klapstraat start, wanneer gaat de schop daadwerkelijk de grond in?
  2. Zijn er middels de inventarisatiegesprekken met de omwonenden bezwaren ingediend waardoor het uitvoeringsproces vertraging oploopt?

Binnen dertig dagen verwachten de raadsleden Dorpslijst Afferden een schriftelijke beantwoording door het college van B&W.