Logo demaasenwaler.nl
Foto: Reinier Jansen

Voorverkoop Wiellawaai vandaag van start

BENEDEN-LEEUWEN - Het driedaagse evenement Wiellawaai en de Dag van Leeuwen vindt dit jaar plaats op 29 en 30 juni en 1 juli, in de feesttent aan "De Wiel" in Beneden-Leeuwen.

Het evenement beleeft haar 22e editie en Stichting Dag van Leeuwen pakt wederom groots uit. Tijdens de Crazy Friday zullen VJ Mellow Mels, WC Experience, Beatcrooks en Mental Theo het publiek een onvergetelijke gezellige avond bezorgen. Op zaterdag opent DJ Mike de avond, gevolgd door een optreden van de band This is Beethoven, die er voor gaat zorgen dat het dak eraf gaat met hun weergaloze show. John de Bever vermaakt de vele bezoekers op zijn manier en als klap op de vuurpijl zet Frans Bauer de tent op zijn kop. Aanvang van beide avonden is 20.00 uur.

Kaartverkoop
Kaarten voor het muziekspektakel Wiellawaai zijn vanaf 14 april te koop via www.dagvanleeuwen.nl en bij de voorverkoopadressen: Sigarenzaak Van den Bogaard en Feestwinkel van Beuningen in Beneden-Leeuwen, Primera in Druten en Tankstation Croonen in Afferden. De kaarten voor de vrijdagavond kosten in de voorverkoop 16 euro en voor de zaterdagavond 18 euro. Een combikaart kost 32 euro.

Meer berichten