Afbeelding
Foto: Leones

Trainer Bartels verlengt contract bij Leones met een jaar

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - Martijn Bartels staat ook volgend seizoen aan het roer bij sv Leones. De 32-jarige trainer heeft vorige week zijn aflopende contract officieel met een jaar verlengd, tot de zomer van 2019.

Bartels is bezig aan zijn eerste seizoen als trainer van Leones, waarmee hij nu 6de staat in de 2de klasse. In 2017 volgde Bartels Wil Bijer op. Bartels zegt blij te zijn met zijn contractverlenging. "Ik heb het goed naar mijn zin bij de club. En we hebben .met elkaar nog meer dan voldoende ambitie. We proberen het team zoveel mogelijk bij elkaar te houden om in het 2e jaar van onze samenwerking echt te kunnen oogsten".

Martijn en Leones kijken er erg naar uit om ons volgend jaar als team als trainer maar ook de spelers individueel verder te mogen ontwikkelen

Niet alleen Martijn blijft, ook zal Rick Peters volgend seizoen trainer blijven van Leones 2. Daarbij heeft ook zijn voltallige staf toegezegd om door te gaan. Voor Leones 1 is de technische commissie nog wel naarstig op zoek naar begeleiding en een vervanger voor de vertrekkende assistent Ivo den Bieman.

Door Jur van Rossum.