Afbeelding
Foto: Sjaak Janssen

Drukbezochte Wintertoost Samen Wamel

Algemeen

WAMEL - Afgelopen zondag vond Wintertoost plaats in de Blijplaats, het oude gemeentehuis in Wamel. Dorpsplatform Samen Wamel toostte daar op het nieuwe jaar.

De Wintertoost is goed bezocht door dorpsgenoten. Samen Wamel wordt gevormd door vrijwilligers uit het dorp. Tijdens de Wintertoost hebben veel mensen aangegeven mee te willen denken en vooral doen. Zo werden de hapjes tijdens deze bijeenkomst gemaakt door het RIBW en de groepen 7 en 8 van De Laak en de Terebint.

Samen Wamel trapte af met een kort toespraakje waarin het afgelopen jaar werd toegelicht: Samen Wamel was betrokken bij de EHBO-lessen voor groep 7/8 van onze scholen in Wamel, de AED/Reanimatielessen, een AED bij Unitas'28, de informatieavond over verslaving samen met de WMO-adviesraad en heeft gezorgd voor extra waardering voor de vrijwilligers en mantelzorgers in ons dorp met de Dag van de Vrijwilliger.m Ook voor het komende jaar zal Samen Wamel van zich laten horen. Zo zal het dorpsplatform de ontwikkelingen in de uiterwaarden volgen en dient het een zienswijze in voor meer woningen in de Wamelse Poort. Belangstellenden die willen aansluiten kunnen contact opnemen via samenwamel@gmail.com.