DIO'30 in actie tegen Vianen Vooruit
DIO'30 in actie tegen Vianen Vooruit Foto: Twan van der Zandt

DIO'30 gaat op bezoek bij Hatert

Algemeen

DRUTEN - DIO'30 1 hervat aanstaande zondag de competitie met een uitwedstrijd tegen Hatert. DIO'30 ging de winterstop in met een kleine kater na het ongelukkige verlies in de thuiswedstrijd tegen RKSV Driel. Ondanks deze nederlaag is DIO'30 wel de winterkampioen en kunnen we terug kijken op een goede eerste helft van het seizoen.

Ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft speelde DIO'30 3 oefenwedstrijden. Gewonnen werd er van Olympia'18 (2-1) en VDZ (4-1) die ook op het niveau van de derde klasse uitkomen. Van tweede klasser Orion werd er echter met 4-0 verloren. Kijkend naar deze wedstrijden werd het spel vertoond zoals we DIO30 graag zien voetballen en lijken de spelers klaar voor de wedstrijd tegen Hatert. Uitgebreidere verslagen en foto's van de oefenwedstrijden zijn terug te vinden op de website van DIO'30, www.dio30.nl.

Ook Hatert verloor de laatste wedstrijd voor de winterstop nipt met 1-0 van Eendracht'30 en het heeft de punten hard nodig om uit de gevarenzone te komen.

Ook boven in is de spanning weer helemaal terug na het punterverlies van DIO'30 en zijn er nog veel ploegen die kans maken op het kampioenschap. Een aantal van die ploegen treft DIO'30 de komende weken dus die wedstrijden zullen cruciaal zijn voor het verdere vervolg van de competitie. Aan DIO30 de eer om zondag het verschil te maken door de 3 punten mee naar Druten te nemen. Een goede start na de winterstop is altijd lekker en zal DIO'30 ook nodig hebben. Aanvang van de wedstrijd tegen Hatert is 14.00 uur.