Afbeelding
Foto: vv AAC-Olympia

Vertekkende bestuursleden vv AAC-Olympia gehuldigd

Algemeen

ALTFORST/APPELTERN - Tijdens de nieuwjaarsreceptie heeft vv AAC-Olympia afscheid genomen van twee van zijn bestuursleden, Frans van Gelder en Hans van Elk. Beide hebben zich in een periode van ruim 40 jaar als bestuurder en vrijwilliger ingezet voor de vereniging en zijn hiervoor met hun echtgenotes in het zonnetje gezet.

Oud-voorzitter Ben van Ooijen memoreerde op karakteristieke wijze de loopbaan van beide heren bij vv AAC, sv Olympia en na de fusie vv AAC-Olympia, waarbij hij Hans namens de vereniging heeft mogen benoemen tot Erelid (een titel welke Frans al mocht dragen). Daarnaast zijn beide heren gehuldigd door de Nico van de Ham, ambassadeur van de KNVB. Frans ontving de zilveren scheidsrechtersspeld voor het uitvoeren van scheidrechters activiteiten gedurende meer dan 25 jaar. Hans is benoemd tot Lid van Verdienste van de KNVB, met name voor het ruim 40 jaar dat hij als voorzitter zich ingezet heeft.

Trainer
Aan het einde van het lopende seizoen neemt AAC-Olympia afscheid van de huidige trainer Arie Kraaijveld. 'We hebben met dit seizoen erbij 3 jaar heel goed samengewerkt' aldus secretaris Frank Groenen. 'Na deze fijne samenwerking, vinden we een nieuw gezicht voor de groep een juiste stap'.

Inmiddels is ook de nieuwe trainer Bram van Kampen gepresenteerd. Bram is een bekende binnen de vereniging. Hij heeft jaren bij vv AAC-Olympia gevoetbald en is de afgelopen jaren de trainer geweest van de dames van vv AAC-Olympia.