Logo demaasenwaler.nl
Foto: Ger Loeffen

Ellen Thomassen opnieuw gekozen tot lijsttrekker Dorpslijst Deest

DEEST - Unaniem hebben de achterbanleden van Dorpslijst Deest op dinsdag 9 januari jongstleden zich achter hun lijsttrekker Ellen Thomassen geschaard. Thomassen heeft met veel trots het lijsttrekkerschap aanvaard en gaat met steun van haar achterban de komende verkiezingen in.

Ellen zit al sinds maart 2008 namens Dorpslijst Deest in de gemeenteraad en is dus in 2018 al 10 jaar raadslid. De grote steun van haar achterban hebben haar wederom de energie gegeven om ook de komende raadsperiode de belangen van haar kiezers overtuigend te zullen behartigen.

Dorpslijst Deest heeft momenteel één raadszetel in de gemeenteraad. Dankzij deze zetel heeft de partij de afgelopen raadsperiode het nodige voor Deest kunnen bereiken. Maar het werk is nog lang niet af. Met de hoop om de komende periode met twee zetels in de raad vertegenwoordigd te zijn, hoopt Dorpslijst Deest nog meer voor haar inwoners te kunnen gaan betekenen.

De onlangs door de partij gehouden enquête onder de inwoners van Deest gaf in ieder geval aan dat veel mensen in Deest genieten van hun dorp. 'Veel zaken kunnen echter nog verbeterd worden', laat een woordvoerder weten. 'Speerpunten uit deze enquête zijn leefbaarheid, veiligheid en het aanzicht van hun dorp. De roep om renovatie en vernieuwing springen hier uit. Dorpslijst Deest luistert naar de wensen van de inwoners en zal met het motto "Trots op een toekomstbestendig Deest" de verkiezingen ingaan.'

Meer berichten