Logo demaasenwaler.nl
Een wandeling door de Afferdense en Deestse Waarden.
Een wandeling door de Afferdense en Deestse Waarden. (Foto: John van Gelder)

Wandelingen voor mantelzorgers in Afferdense en Deeste Waarden

AFFERDEN/DEEST - Mary van der Linde, een ervaren mantelzorger en wandelcoach organiseert In samenwerking met het MeerVoormekaar mantelzorgsteunpunt, vier gevarieerde wandelingen in de gemeente Druten. De wandelingen zijn bedoeld voor mantelzorgers om ervaring met andere mantelzorgers uit te wisselen, en tegelijkertijd te ontspannen en te genieten van de natuur. Een luisterend oor en verbinding staan centraal.

De wandelingen staan gepland op 25 januari, 22 februari, 22 maart en 19 april, steeds op een donderdagochtend van 10.00 tot c.a. 12.30 uur. Er wordt gestart met koffie/thee en iets lekkers, gevolgd door een voorstelrondje. Vervolgens wordt er met een groep van vier tot zestien mantelzorgers één à anderhalf uur in een rustig tempo gewandeld; over verharde of onverharde wegen, door weilanden, over bospaden en over de dijk. De wandelingen zijn geschikt voor iedereen die in een rustig tempo maximaal anderhalf uur kan wandelen.

De eerste wandeling start bij de kerk in Afferden, aan de Koningsstraat 45. Op 22 februari wordt Horssen Molenhoek aangedaan, gevolgd door het gebied tussen Puiflijk en Afferden op 22 maart en tot slot de Heerlijkheid Horssen op 19 april.

Voor informatie en aanmelding kan men telefonisch contact opnemen met Mary van der Linde via tel.: 06-18041346 of e-mail: info@happinessinprogress.nl. Graag aanmelden onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en opgaaf van de wandelingen waaraan u wilt deelnemen vermelden. Indien een wandeling niet doorgaat, ontvangt u tijdig bericht. De kosten zijn 7,50 euro per wandeling. De mogelijkheden voor subsidie worden nog onderzocht.

Meer berichten