vlnr Edwin van den Hurk (partijvoorzitter), Trudy Croonen, Anita Bull-de Heus, Cees van Dreumel en Ronald Orlemans. (Rob Reuvers was verhinderd)
vlnr Edwin van den Hurk (partijvoorzitter), Trudy Croonen, Anita Bull-de Heus, Cees van Dreumel en Ronald Orlemans. (Rob Reuvers was verhinderd) Foto: Markeon

Nieuwe lijsttrekker FD Beneden-Leeuwen

Politiek

BENEDEN-LEEUWEN - De FD Partij Beneden Leeuwen, sinds 2014 onderdeel van de Federatie Dorpslijsten, heeft haar kieslijst klaar voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen zal Ronald Orlemans als lijsttrekker de enige dorpspartij van Beneden Leeuwen, FD Partij Beneden Leeuwen, gaan aanvoeren. Ronald heeft jarenlange bestuurservaring als voorzitter en diverse bestuursfuncties binnen de voetbalvereniging Leones. Ook stond hij mede aan de wieg van het inmiddels succesvolle evenement "Lauwe on Ice'.

Nummer 2 op de lijst is Cees van Dreumel die de afgelopen jaren het gedachtegoed van de FD Partij Beneden Leeuwen breed heeft uitgedragen in het dorp en gezorgd heeft voor het vormen van de huidige actieve groep die zeer divers is, waarmee de partij de komende verkiezingen in zal gaan. Cees is lid van het hoofdbestuur van de FD West Maas & Waal en penningmeester van de partij.

De nummer 3 op de lijst is Anita Bull- de Heus die de afgelopen jaren reeds als fractievolgster namens de FD Partij Beneden Leeuwen heeft opgetreden.

De nummer 4 op de lijst is de zeer bekende Leeuwenaar Rob Reuvers, oud-prins van de CV De Braoiers en de huidig voorzitter van het jaarlijks succesvolle evenement "Wiellawaai en Dag van Leeuwen".

De nummer 5 op de lijst Trudy Croonen heeft ruime ervaring als maatschappelijk werkster in de gezondheidszorg en is verantwoordelijk voor zorghulpvragen voor cliënten. De zorg vanuit de gemeente is voor haar dan ook bekend terrein.

Met een gevarieerde groep van 35 actieve mensen, jong en oud, met hart voor het mooie dorp wil de enige dorpspartij ervoor zorgen dat Beneden Leeuwen sterk vertegenwoordigd wordt in de raad.