Afbeelding

Nieuwjaarsreceptie Beuningen

Algemeen

BEUNINGEN - De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Beuningen wordt gehouden op vrijdag 5 januari. De avond staat in het teken van 'Beuningen ontmoet elkaar'.

Ontmoeten in de gemeente Beuningen. Dat kan in de gemeente op diverse manieren. Het ontmoeten van familie en vrienden. Ontmoeten tijdens het sporten, bij één van onze dorpshuizen, tijdens een wandeling in de uiterwaarden. Of ontmoeten tijdens de diverse activiteiten die in onze gemeente worden georganiseerd. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van gemeente Beuningen, op vrijdag 5 januari 2018, kunnen inwoners elkaar ontmoeten en toosten op het nieuwe jaar.  Locoburgemeester Piet de Klein toost samen met inwoners en het gemeentebestuur op het nieuwe jaar en ontmoeten in de gemeente Beuningen. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden bij Beuningen on Ice. De avond begint om 19.00 uur en is afgelopen om 21.00 uur.

Verhalen over ontmoetingen en ontmoeten in de gemeente
Hebben inwoners een mooi, inspirerend of bijzonder verhaal over ontmoeten of ontmoetingen in onze gemeente? Dan kunnen zij deze delen tijdens de nieuwjaarsreceptie. Inwoners mogen hier kort wat over vertellen. Inwoners melden zich hiervoor aan via s.peters@beuningen.nl. Na aanmelding ontvangen ze meer informatie.